Een warme veilige haven, plek en ruimte om te Zijn. De cursus zwangerschapsyoga, een wekelijkse time-out voor jou en je ongeboren kind. Met behulp van fysieke oefeningen/Asanas, ademhaling, ontspannings en meditatie technieken kom je tot rust en vergroot je je vitaliteit, vertrouwen en kennis van je veranderende lichaam. Er ontstaat een meer bewuste verbinding met zowel jezelf als je kind-in-wording.

Deze 10 weekse cursus is voor iedereen geschikt. Eerdere ervaring met yoga is niet nodig maar zeker ook geen bezwaar. Beste tijd om te beginnen is vanaf het 2e trimester maar eerder kan en mag ook na een in-take gesprek.

Maximaal aantal deelnemers is 8 waardoor er altijd ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook ontstaat vaak een goed contact onderling met de andere deelneemsters. Het is ‘gewoon’ gezelligheid met diepgang!

Deze cursus wordt door Monica Padma Shakti gegeven die een ruime ervaring heeft met Yoga en zich blijft verdiepen dmv cursussen en vervolgopleidingen.

Algemene informatie

– Yoga docente met ruime ervaring
– Mooie, lichte warme ruimte
– Kleine groepen tot max 9
– Geschikt voor iedereen die in verwachting is, zowel beginners als gevorderden wat Yoga betreft

 

Volgende cursus

Kijk onder ‘schedule’ en klik ‘book’ voor meer informatie

Book now

Praktische informatie

  • Draag kleding waarin je ongehinderd kunt bewegen
  • Kom op tijd, minimaal 5 minuten voor aanvang les
  • Vermijd een al te zware maaltijd enkele uren van te voren
  • Matten, kussens en dekens zijn aanwezig. Je hoeft niets mee te nemen
Read more

Experiences of participants

“It was an enhancement and deepening of my pregnancy, something you have to experience and can’t really explain on paper.”

Charlotte Le Conge Kleyn

“A serene and safe place where you can completely be yourself, and learn to give love and attention to yourself and your baby.”

Nina Pierson